Σισέ – «Πληρώσαμε τα λάθη μας, στο χέρι μας η πρόκριση και η πρώτη θέση»

Σισέ – «Πληρώσαμε τα λάθη μας, στο χέρι μας η πρόκριση και η πρώτη θέση»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για το ματς με την Άιντραχτ και την ήττα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι είναι στο χέρι των Πειραιωτών η πρόκριση και η πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ηττήθηκε με 3-1 και έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου, έχει όμως ασφάλεια 4 βαθμών από την τρίτη Φενέρ και δυο σερί ματς στην έδρα του για να διεκδικήσει και πάλι την κορυφή του ομίλου.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube για το ματς στη Φρανκφούρτη και την ήττα με 3-1, ενώ σχολίασε το πρόγραμμα που ακολουθεί με τα δυο σερί ματς στο Καραϊσκάκη με Άιντραχτ και Φενέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube:

Για το αν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου: «Νομίζω πως είναι λίγο από όλα. Ίσως έχει να κάνει και με αυτό. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όπως και να έχει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο δεύτερο όμως μετά και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε στο φινάλε του πρώτου μέρους, χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Έτσι είναι το Europa League, τα λάθη τα πληρώνεις και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να αντιδράσουμε.

Για το αν είναι θετικό ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε μια τριάδα αγώνων με δυο έκτος έδρας ματς: «Νομίζω ότι τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε μαζέψει μέχρι στιγμής αρκετούς βαθμούς, τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας. Στο πρώτο ματς πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα έτσι όπως πρέπει, σίγουρα μπορούμε να τερματίσουμε ακόμη και στην πρώτη θέση στον όμιλο. Έχουμε τις προϋποθέσεις και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Για το τι έλειπε από τον Ολυμπιακό στο ματς με την Άιντραχτ σε σχέση με το ματς της Πόλης με τη Φενέρ: «Κάναμε αρκετά λάθη, χάσαμε την μπάλα και ο αντίπαλος επίσης ξέρει να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Επίσης εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας, όπως ο αντίπαλος. Έτσι είναι αυτή η διοργάνωση. Εμείς δυστυχώς τα λάθη μας τα πληρώσαμε και θα πρέπει αυτή τη στιγμή να συγκεντρωθούμε έτσι ώστε να μην ξανασυμβουν και να μάθουμε από αυτά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ