Γιατί η Άιντραχτ δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη

Γιατί η Άιντραχτ δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θα κάνει προπόνηση στο Καραϊσκάκη ακολουθώντας την τακτική που έχει υιοθετήσει στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης της ερχόμενη Πέμπτη (4/11, 19:45) στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τη γερμανική ομάδα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στην κορυφή του ομίλου και να πάρουν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Η Άιντραχτ από την πλευρά της αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη και έχει σκοπό κι εκείνη με τη σειρά της το τρίποντο που ουσιαστικά θα τη φέρει μια ανάσα από την πρώτη θέση. Η γερμανική ομάδα την Τετάρτη (3/11) στις 10:00 τοπική ώρα στο προπονητικό της κέντρο και εν συνεχεία θα «πετάξει» για την Ελλάδα.

Ο τεχνικός της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ έχει αποφασίσει ότι η ομάδα του δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη μια μέρα πριν το ματς, όπως ακριβώς πράττει τη φετινή σεζόν και ο Ολυμπιακός κατόπιν απόφασης του Πέδρο Μαρτίνς στα εκτός έδρας παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν θα κάνει και η Άιντραχτ, με τον προπονητή της να παίρνει αυτή την απόφαση προκειμένου να προετοιμαστεί με όλους τους παίκτες του στη Γερμανία, αλλά και για να μην… ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ