Δε θα πιστεύεις πόσα πέναλτι έχει δώσει στην καριέρα του ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Άιντραχτ

Δε θα πιστεύεις πόσα πέναλτι έχει δώσει στην καριέρα του ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Άιντραχτ

Ο Λευκορώσος διαίτητης που oρίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ έχει μια έφεση στο να δείχνει συχνά το σημείο της άσπρης βούλας.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ την Πέμπτη (19.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι γνωστός για την ευκολία με την οποία καταλογίζει πέναλτι με τα νούμερα να είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Πιο συγκεκριμένα από την σεζόν 2002/2003 όταν και ξεκίνησε την καριέρα του ως διαιτητής έχει υποδείξει το σημείο του πέναλτι 123 φορές!

Μάλιστα στις 14 Σεπτεμβρίου στον αγώνα ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Λειψία, ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ επιβεβαίωσε απόλυτα τον όρο «πεναλτάκιας». Στο συγκεκριμένο ματς ο Λευκορώσος ρέφερι καταλόγισε ούτε ένα ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα πέναλτι κατά το πρώτο μισό του αγώνα. Φυσικά ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος διαιτητής θα λέγαμε ότι αποτελεί παλιό γνώριμο για το πρωτάθλημα της χώρας μας, καθώς την περασμένη σεζόν ορίστηκε να διευθύνει δύο αναμέτρησης για τα play off της Super League. Πιο συγκεκριμένα σφύριξε στις 11/4/2021 στο Άρης-ΑΕΚ 1-3 και στις 9/5/2021 στο ΠΑΟΚ-Άρης 2-0.

Σε αυτά τα 180′ λεπτά πρόλαβε να δείξει το σημείο της άσπρης βούλας 3 φορές. Δύο στην αναμέτρηση του Άρη με την Αεκ, και άλλη μια στο ντέρμπι της Θεσαλλονίκης.

Τέλος στο VAR ορίστηκε ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι ο οποίος είχε διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague, με την απόδοση να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η κορυφαία που έχουμε δει εως τώρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ