Ολυμπιακός – Η επανεμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο – Τι γίνεται με τον Κούντε (Vid)

Ολυμπιακός – Η επανεμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο – Τι γίνεται με τον Κούντε (Vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο... εμφανίστηκε για πρώτη φορά και δημόσια στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Τι περιμένει ο Μαρτίνς για τον Κούντε.

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Φενερμπαχτσέ (25/11, 22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι γυμνάζονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετρούν αντίστροφα για το σημαντικό παιχνίδι με τους Τούρκους, κόντρα στους οποίους οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέδωσε σε live streaming ένα κομμάτι της αποψινής προπόνησης, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να φαίνεται στα πλάνα να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, στο βίντεο δεν φαίνεται ο Πιερ Κούντε, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, τόνισε ότι η κατάσταση του Καμερουνέζου θα επανεκτιμηθεί στην αποψινή προπόνηση, που θα κρίνει εάν ο Αφρικανός θα βρίσκεται στην αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ