Τικίνιο – «Πιστεύαμε όλοι στη νίκη»

Τικίνιο – «Πιστεύαμε όλοι στη νίκη»

Ο Τικίνο Σοάρες μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως όλοι στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο πίστευαν στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 της Φενέρμπαχτσε χάρη στο γκολ του Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνισή του.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως όλοι στο λιμάνι πίστευαν στη νίκη, ενώ αποκάλυψε πως αφιερώνει το γκολ στον εαυτό του γιατί δουλεύει σκληρά και ήταν πολύ συγκεντρωμένος.

Οι δηλώσεις του Τικίνιο:

«Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και πίστευα πως μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα, ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσα αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Είχαμε δουλέψει αρκετά, όλοι πιστεύαμε στη νίκη, αν χάναμε το παιχνίδι θα ήταν άδικο, όμως πλέον κοιτάμε την Κυριακή.

Για την ήττα από την Άιντραχτ και το γκολ που πέτυχε: «Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια, εκείνο το χάσαμε το τελευταίο λεπτό, σήμερα κερδίσαμε και αποζημιωθήκαμε για την ήττα μας με την Άιντραχτ.

Το αφιερώνο στον εαυτό μου είμαι πολύ συγκεντρωμένος και δουλεύω αρκετά, το πίστευα και για αυτό το αφιερώνω σε εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ