Με κόσμο στις κερκίδες το Αντβέρπ – Ολυμπιακός

Με κόσμο στις κερκίδες το Αντβέρπ – Ολυμπιακός

Με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στο Βέλγιο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (9/12, 19:45).

Ο κορωνοϊός λίγο έλειψε να αλλάξει τα δεδομένα γύρω από το αν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στο Βέλγιο διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις κερκίδες, αλλά μετά από επικοινωνία που είχαν οι δύο ομάδες επιβεβαιώθηκε πως το γήπεδο θα «ανοίξει» για να υποδεχθεί τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Τα μέτρα της Βελγικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν επηρεάζουν την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, με τον Ολυμπιακό να έχει προμηθευτεί 850 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Αμβέρσα έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στο Europa League και θα ψάξουν τη νίκη για να εκμεταλλευθούν τυχόν ήττα της Άιντραχτ από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και να μην χρειαστεί να περάσουν έναν επιπλέον γύρο για να φτάσουν στους «16». Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 19:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ