Πρίσκε – «Να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιπέτεια με ένα τρίποντο»

Πρίσκε – «Να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιπέτεια με ένα τρίποντο»

Ο τεχνικός της Άντβερπ Μπριάν Πρίσκε μίλησε για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό(09/12,19.45) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να αποχαιρετήσει την διοργάνωση με μια νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Αμβέρσα απέναντι στην Άντβερπ(09/12, 19.45) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από το Βέλγιο, και την ίδια ώρα ευελπιστούν σε «στραβοπάτημα» της Άιντραχτ στην έδρα της Φενέρμπαχτσε ώστε να είναι αυτοί που θα καταλάβουν την πρώτη θέση του όμιλου, παίρνοντας έτσι την απευθείας πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Ωστόσο το έργο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς μόνο εύκολο δεν θα είναι μιας και οι Βέλγοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, κάτι που απέδειξαν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φαληρικό γήπεδο.

Από την μεριά του ο τεχνικός της Άντβερπ Μπριάν Πρίσκε μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να κλείσει με ένα τρίποντο αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στην Ευρώπη. Μας έλειψε κάποια ποιότητα και κάποια τύχη σε ορισμένα ματς. Η πρόθεση είναι να τελειώσουμε την εκστρατεία μας με θετικό τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ