Φενέρμπαχτσε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Φενέρμπαχτσε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Η Άιντραχτ πήρε τον βαθμό που έψαχνε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (1-1) και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού που ακόμη κι αν κέρδιζε στο Βέλγιο θα ήταν δεύτερος.

Έναν βαθμό ήθελε η Άιντραχτ κόντρα στην αδιάφορη Φενέρμπαχτσε για να κλειδώσει την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Europa League και τον πήρε. Η γερμανική ομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Πόλη και ακόμη και να κέρδιζε ο Ολυμπιακός την Αντβέρπ, θα τερμάτιζε δεύτερος

Στο 13′ η Φενέρμπαχτσε σκόραρε με τον Μπερίσα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 29′ ήρθε το 0-1 για την Άιντραχτ. Μετά από λάθος στην άμυνα των Τούρκων, ο Κόστιτς έδωσε για τον Σο που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η απάντηση για την Φενέρμπαχτσε. Από αδράνεια της γερμανικής άμυνας αυτή τη φορά, ο Μπερίσα από κοντά έκανε το 1-1 στο 42′. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Άιντραχτ είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι, με τους Λάμερς και Κόστιτς να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες και το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Φενέρμπαχτσε: Εζέρ, Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ, Σανγκαρέ, Ζάιτς (77’Μέγερ), Σόσα (72’Γκουστάβο), Νόβακ (72’Οσαγί-Σαμουέλ), Καχβετσί (77’Ρόσι), Πέλκας (82’Γκιουμιούσκαγια), Μπερίσα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Χασέμπε, Εντικά, Τούτα, Τσάντλερ (69’Λάμερς), Γιάκιτς (69’Ρόντε), Σο (78’Χρούστιτς), Κόστιτς, Καμάντα, Χάουγκε (69’Ντα Κόστα), Μπορέ (60’Πασιένσια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ