Πως γίνεται να μπερδέψεις τον Μοντεστό με τον Πάντελιτς; Κι όμως το έκανε η Gazzetta

Πως γίνεται να μπερδέψεις τον Μοντεστό με τον Πάντελιτς; Κι όμως το έκανε η Gazzetta

H «Gazzetta Dello Sport» έπεσε σε... γκέλα καθώς στο αφιέρωμά της για τον Ολυμπιακό έβαλε φωτογραφία που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στα Play-Offs της φάσης των «16» του Europa League με την Αταλάντα, και ήδη στην Ιταλία έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα που αφορούν το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς που θα τεθεί αντιμέτωπό με την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ένα από τα Μέσα που έκαναν αφιέρωμα για τους Ερυθρόλευκους, ήταν και η πασίγνωστη «Gazzetta Dello Sport» που αφιέρωσε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον ελληνικό σύλλογο με τίτλο «Ολυμπιακός, ποιος είναι ο προσεχή αντίπαλος της Αταλάντα στο Europa League».

Αρχικά, χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ως μια ιστορική ομάδα και στη συνέχεια κάνει μια αναφορά στη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία. Στη συνέχει αναφέρεται στο σύστημα που παίζει ο Πέδρο Μαρτίνς που είναι είτε 4-2-3-1 ή 4-3-3, δίνοντας μεγάλη προσοχή στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για τον ο οποίο και λέει:

«Το αστέρι, το διαμάντι του Ολυμπιακού 34 ετών, γεννηθείς στη Γαλλία, φοράει τα ερυθρόλευκα από το 2019. Πριν έπαιζε στην Ισπανία, στη Γρανάδα. Φέτος έχει ήδη 3 γκολ στο Europa League και 5 σε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Παίζει στην κορυφή στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3. Είναι γρήγορος επιθετικός, κινητικός, παίζει και σαν δεύτερος ή και αριστερά αν χρειαστεί. Συνολικά έχει 65 γκολ και 15 ασίστ σε 122 συμμετοχές με την ελληνική ομάδα».

Φυσικά ειδική μνεία είχε και ο Γιώργος Μασούρας για τον οποίο τονίζουν: «Προσοχή στον Μασούρα, 27χρονος Έλληνας, ο οποίος σκοράρει εύκολα», ενώ γίνεται επισήμανση και για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Χένρι Ονιεκούρου.

Και φτάνουμε στο… μοιραίο λάθος. Το όλο θέμα συνοδεύεται από μία παλαιά φωτογραφία των Ερυθρόλευκων, με παίκτες όπως ο Φρανσουά Μοντεστό, ο Μάρκο Πάντελιτς, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Χοσέ Χολέμπας και άλλοι. Προφανώς και οι συντάκτες δεν αντιλήφθηκαν το λάθος τους και άφησαν το άρθρο να βγει έτσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ