Ολυμπιακός: Πού θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν την Αταλάντα

Ολυμπιακός: Πού θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν την Αταλάντα

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν πλέον αντίστροφα για το παιχνίδι στο Μπέργκαμο…

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον επικεντρώνεται στο μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αταλάντα (17/2, 22:00), για τους «32» του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα (24/2) στο Γ. «Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) γνωστοποίησαν το πρόγραμμα για το ματς με την Αταλάντα. Οι πρωταθλητές θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στον Ρέντη, το πρωί της Τετάρτης (16/2, 11:00) και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μπέργκαμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Την Τετάρτη (16/2) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32 του UEFA Europa League. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 16/2

11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

19:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Αταλάντα. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Πέμπτη 17/2

22:00 Αταλάντα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadio di Bergamo.

Η συνέντευξη Τύπου της Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16/2 στις 13:15 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο (Centro Sportivo Bortolotti, Zingonia) ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 15:30 (τοπική ώρα) στο ίδιο μέρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ