Σωκράτης: «Μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις – Θα τους χτυπήσουμε στο «σπίτι» μας» (vid)

Σωκράτης: «Μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις – Θα τους χτυπήσουμε στο «σπίτι» μας» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την ήττα στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, τονίζοντας πως στο Φάληρο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην Αταλάντα, προηγήθηκε στο 16′ με την γκολάρα του Τικίνιο Σοάρες, τα έδωσε όλα στο Μπέργκαμο, αλλά είδε τους «μπεργαμάσκι» να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τη νίκη με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του Europa League.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αντιστρέψουν την κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην κάμερα του Olympiacos TV, ο οποίος στάθηκε στις στημένες φάσεις που πλήγωσαν τον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως στο Φάληρο η ομάδα του θα είναι πιο δυνατοί.

Ο Σωκράτης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Το ξεκίνημα του ματς: Βάλαμε το γκολ. Είχαμε 1 με 2 ευκαιρίες για το 2ο γκολ και δεν κάναμε το 2ο γκολ.

Τη συνέχεια και τη ρεβάνς: Το πληρώσαμε από τα κόρνερ. Μας ‘πλήγωσαν’ οι στημένες φάσεις. Η ρεβάνς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα έχουμε τον κόσμο μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Στο ‘σπίτι’ μας είμαστε δυνατοί και θα έχουμε την ευκαιρία να τους χτυπήσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ