Γκασπερίνι: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας»

Γκασπερίνι: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας»

Πίστη στην ομάδα του έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι εν όψει της ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αταλάντα.

Το παιχνίδι της θα προσπαθήσει να κάνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Αταλάντα σύμφωνα με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, η «Ντέα» θα προσπαθήσει να δείξει τον χαρακτήρα της στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην έδρα των ερυθρόλευκων, προσθέτοντας πως περιμένει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς για το Europa League. Καθοριστικό για την πρόκριση. Πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνα για το πρωτάθλημα, το οποίο έχει δρόμο ακόμα και θα έχουν ευκαιρίες όλες οι ομάδες. Όταν βλέπεις έναν αντίπαλο από κοντά είναι αλλιώς. Ξέρουμε τον αντίπαλο πλέον από τον πρώτο αγώνα. Με όλο τον σεβασμό προς τον Ολυμπιακό εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Τις δυνατότητες του Ολυμπιακού: «Γνωρίζουμε τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Έχει καλούς επιθετικούς και παίκτες που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Στο τέλος αυτοί που… μένουν είναι οι επιθετικοί. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πλήρης οργανισμός σαν ομάδα. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, θα κάνουμε το παν και το ότι υπάρχει κόσμος στο γήπεδο θα κάνει καλό και σε εμάς. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με κόσμο θα γίνει πολύ ωραίο ματς. Παίζουμε καλά στην Ευρώπη, το είδαμε στο Μάντσεστερ και με την Βιγιαρεάλ».

Το σχόλιο του διαιτησία του πρώτου αγώνα: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε πρόβλημα με τη διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κάποια φάση που να καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Τα πάντα αλλάζουν. Κινδύνευες να μείνεις εκτός με 1-0. Αυτή η φόρμουλα είναι πιο σωστή. Για να προκριθείς στην επόμενη φάση, πρέπει να κάνεις μια νίκη και μια ισοπαλία, αν όχι μια νίκη με περισσότερα γκολ. Είναι πιο δύσκολο, αλλά και πιο δίκαιο».

Αγωνιστικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Αταλάντα: «Είμαστε όντως σε έκτακτη ανάγκη χωρίς Ζαπάτα και Μουριέλ. Ωστόσο και στο παρελθόν σε μεγάλα ματς όπως με την Γιουβέντους και τη Λάτσιο είχαμε τέτοια θέματα. Στο πρώτο ματς βρήκαμε λύσεις, μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Έχουμε και τον Πάσαλιτς που μπορεί να παίξει εκεί, αλλά και άλλους παίκτες. Δεν ξέρουμε πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, είναι μία ομάδα που αλλάζει αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα. Κι εμείς όμως μπορούμε να αντιδράσουμε στις αλλαγές παιχνιδιού του αντίπαλου.

Θα κοιτάξουμε να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας. Κάποιες ομάδες έχουν περισσότερους επιθετικούς, εμείς βρίσκουμε λύσεις και ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε. Τόσο σε προβλήματα με τραυματισμούς ή στον κορωνοϊό ή οτιδήποτε. Για τα διοικητικά και την αμερικανική εμπλοκή στο ιδιοκτησιακό θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η Αταλάντα μπορεί να γίνει πιο ισχυρή μέσα από αυτό το σχέδιο, όπως είπε και ο πρόεδρός μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ