Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αταλάντα

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αταλάντα

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την ιταλική ομάδα.

Με τριάδα στην άμυνα τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και τον Μαντί Καμαρά να παίρνει φανέλα βασικού στα χαφ δίπλα στον Γιαν Εμβιλά, παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στον επαναληπτικό με την Αταλάντα (19:45) για το Europa League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με τους Μανωλά, Σωκράτη και Σισέ στην τριάδα της άμυνας.

Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δύο μπακ – χαφ, με τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τικίνιο, με τους Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά στα δύο άκρα, ως συμπαραστάτες του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιεί από την αρχή τον Μαντί Καμαρά και αφήνει εκτός τον Μασούρα, στην μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε στο Μπέργκαμο.

Συνοπτικά η 11άδα των Πειραιωτών για τον επαναληπτικό με τους Ιταλούς: Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Λαλά, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Φαντιγκά, Μπα, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ροντρίγκες.

Οι πρωταθλητές με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του Μπέργκαμο και να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχουν την ποιότητα για να κοιτάξουν στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να πετύχουν σπουδαίες νίκες. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και κόντρα στην Αταλάντα, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να  είναι έτοιμοι για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ