Μπράγκα – Σέριφ 2-0 (3-2 πεν.): Δεν αρκούσαν οι αποκρούσεις του Αθανασιάδη (vid)

Μπράγκα – Σέριφ 2-0 (3-2 πεν.): Δεν αρκούσαν οι αποκρούσεις του Αθανασιάδη (vid)

Η Μπράγκα επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι της Σέριφ Τιράσπολ (2-0 κδ, παρ.) και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa League - Δεν έφταναν οι δύο αποκρούσεις του Αθανασιάδη για τους Μολδαβούς.

Η Μπράγκα φάνηκε πιο ψύχραιμη και νίκησε τη Σέριφ Τισάσπολ με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι (2-0 κδ, παρ.), παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έπιασε δύο πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία είχε νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς στη Μολδαβία, ωστόσο οι Πορτογάλοι επικράτησαν στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ και πήραν την πρόκριση στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

H Μπράγκα ξεκίνησε δυνατά στο ματς και στο 17′ άνοιξε το σκορ με τον Μεδέιρος, ενώ στο 43′ ο Όρτα έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Σέριφ δεν κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος, ούτε και στην παράταση, με την πορτογαλική ομάδα να νικάει με 3-2 στα πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Τόρμενα, Κόουτο (89’ Αντρέ Κάστρο), Κάρμο, Φαμπιάνο, Αλ Μουσράτι, Α.Όρτα (90’ Μπρούνο Ροντρίγκες), Ρ.Όρτα, Ρικάρντο Γκόμες (64’ Φρανσίσκο Μόουρα), Βίτορ Ολιβέιρα (109’ Φαλέ), Μεδέιρος (74’ Αμπέλ Ρουίθ).

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδης, Ντουλάντο, Πέτρο, Ράντελιτς, Τραορέ, Ζούλιεν, Τιλ, Άντο, Μπρούνο, Γιανσανέ (46’ Νικόλοβ), Γιαχσιμπόεβ (111’ Καλίντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ