Σεβίλλη – Γουεστ Χαμ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Ελ Χαντάντι για τους Σεβιγιάνους

Σεβίλλη – Γουεστ Χαμ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Ελ Χαντάντι για τους Σεβιγιάνους

Η Σεβίλλη ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Γουέστ Χαμ, και με ένα γκολ του Ελ Χαντάντι με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 ,κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Η Σεβίλλη ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Γουέστ Χαμ, και με ένα γκολ του Ελ Χαντάντι με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 απέναντι στα «σφυριά», κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά την αναμέτρηση,φτάνοντας μια ανάσα από το 1-0 μόλις στο 4′ της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα ο Κορόνα έκανε την σέντρα από τα αριστερά με τον Ελ Χανταντί να μπαίνει στην τροχιά της μπάλας, ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε λίγα μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Γουέστ Χαμ.

Λιγά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των «σφυριών» να απαντήσουν στις ευκαιρίες με τον Μπόνο να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Βλάσιτς στο 11′. Στην συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία της σε γκολ, με τον Ελ Χανταντί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Άγγλων με την συμπλήρωσης μιας ώρα παιχνιδιού για το 1-0 με υπέροχο σουτ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τους Σεβιγιάνους να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ