Σεβίλλη – Μπέτις 2-1: Πήρε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, και παραμένει στο κυνήγι της Ρεάλ

Σεβίλλη – Μπέτις 2-1: Πήρε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, και παραμένει στο κυνήγι της Ρεάλ

Με τους Ράκιτις(πέναλτι) και Μουνίρ να πετυχαίνουν από ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Μπέτις στο ντέρμπι μίσους, συνεχίζοντας στο... κατόπι της Ρεάλ.

Αφεντικό της Ανδαλουσία είναι η… Σεβίλλη. Με δύο γκολ των Ράκιτιτς και Μουνίρ στο πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Μπέτις στο ντέρμπι της πόλης, συνεχίζοντας έτσι στο… κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο -6 από την «Βασίλισσα» η Σεβιγιάνοι.  Στην 3η θέση παρέμεινε η Μπέτις αλλά πλέον έχει πίσω της την Ατλέτικο στον ένα βαθμό και την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί στο -4 αλλά με δύο ματς λιγότερα.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Νάβας έξυσε τα δοκάρια του Μπράβο, ο οποίος είπε όχι σε προσπάθεια του Εν Νεσιρί, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και στο 22’ η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι και ο Ράκιτιτς το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο 40ο ο Μουνίρ πάτησε από περιοχή από τα αριστερά, και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στην συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το μόνο που κατάφερε η Μπέτις ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90+4′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανάλες.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος (46’ Γκουντέλι), Φερνάντο, Χορδάν (75’ Τόρες), Ντιλέινι, Ράκιτιτς, Γκόμες (29’ Μουνίρ), Κορόνα, Εν Νεσιρί

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Μπεγερίν, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μορένο, Καρβάλιο (46’ Ρουϊμπάλ), Ροντρίγκες, Κανάλες, Φεκίρ (46’ Χοακίν), Τέγιο, Ιγκλέσιας (69’ Γουίλιαν Ζοσέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ