Προκρίσεις στην παράταση για Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ

Προκρίσεις στην παράταση για Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπέτις και πέρασε στους «8» του Europa League, που θα βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ μετά τη νίκη επί της Σεβίλλης με 2-0.

Στα προημιτελικά του Europa League προκρίθηκαν οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να συμπληρώνουν την τελική 8άδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Μπέτις στην Φρανκφούρτη και η ισπανική ομάδα επικράτησε με 1-0 στην κανονική διάρκεια, ισοφαρίζοντας το 2-1 με το οποίο είχε κερδίσει η γερμανική ομάδα στην Ισπανία.

Το γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση πέτυχε ο Ιγκλέσιας με προβολή στο 90’, μετά τη σέντρα του Φεκίρ. Στην παράταση το παιχνίδι κυλούσε χωρίς τη μεγάλη φάση, με την Άιντραχτ όμως στο 120+1’ να βρίσκει το γκολ της πρόκρισης, με τον Χιντερέγκερ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Κόστιτς.

Οι Γερμανοί ισοφάρισαν σε 1-1 και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού πήραν το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Κνάουφ, Γιάκιτς, Σο (103’ Ρόντε), Κόστιτς, Μπορέ (83’ Πατσιέντσια), Καμάντα (66’ Χάουγκε), Λίντστρεμ (103’ Λάμερς)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μιράνδα (46’ Χουάνμι), Μπάρτρα, Πετσέγια, Σαμπαλί, Κανάλες (65’ Λάινες), Ροντρίγκες, Φεκίρ (110’ Ρόδρι), Ρουϊμπάλ, Χοακίν (65’ Καρβάλιο), Γουίλιαν Ζοσέ (78’ Ιγκλέσιας).

Πήρε το θρίλερ η Μπέτις

Στο άλλο παιχνίδι που κρίθηκε η πρόκριση στην παράταση, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλης. Οι Βρετανοί, που είχαν χάσει πριν από μία εβδομάδα στην Ανδαλουσία με 1-0, επικράτησαν στην κανονική διάρκεια το ίδιο σκορ (1-0), χάρη στο γκολ του Σούτσεκ στο 39’.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί ο Γιαρμολένκο στο 112’ έκανε το 2-0 και έδωσε στην Γουέστ Χαμ την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης της τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τζόνσον, Ντόουσον, Ζουμά, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Λαντσίνι (114’ Νόουμπλ), Φορνάλς (118’ Ντιόπ), Μπενραχμά (87’ Γιαρμολένκο), Αντόνιο (120+1 Φρέντερικς)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Γκουντέλι (110’ Καρμόνα)0, Ογκούστινσον, Κουντέ, Νάβας (106’ Μοντιέλ), Ντιλέινι, Ράκιτιτς (56’ Τόρες), Χορδάν, Κορόνα (96’ Μουνίρ), Μαρσιάλ (101’ Λουίσμι Κρουθ), Εν Νεσιρί (91’ Μιρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ