Europa League: Σέντρα στα προημιτελικά με δυνατά παιχνίδια

Europa League: Σέντρα στα προημιτελικά με δυνατά παιχνίδια

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Europa League περιλαμβάνει παιχνίδια «φωτιά» με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στη Γερμανία.

Το Europa League επιστρέφει με την προημιτελική φάση και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο τα βλέμματα συγκεντρώνονται στα δύο παιχνίδια της Γερμανίας, όπου η Λειψία υποδέχεται την Αταλάντα και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα.

Τα υπόλοιπα δύο ματς της βραδιάς που συμπληρώνουν τα πάζλ της προημιτελικής φάσης διεξάγονται σε Πορτογαλία και Αγγλία, καθώς η Μπράγκα παίζει με την Ρέιντζερς και η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Λιόν.

Σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά και αρχίζει να θυμίζει την παλιά Μπαρτσελόνα και μιας και έχει χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος οι Καταλανοί πλέον έχουν ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Europa League, ωστόσο αρχικά θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Άιντραχτ που είναι σίγουρο ότι δεν θα παραδοθεί άνευ όρων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Europa League: 

Πέμπτη 7 Απριλίου 

Λειψία-Αταλάντα (19:45)

Μπράγκα-Ρέιντζερς (22:00)

Γουέστ Χαμ-Λιόν (22:00)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα (22:00)

Πέμπτη 14 Απριλίου

Αταλάντα-Λειψία (19:45)

Λιόν-Γουέστ Χαμ (22:00)

Ρέιντζερς-Μπράγκα (22:00)

Μπαρτσελόνα-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ