Λειψία – Αταλάντα 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά από ματσάρα!

Λειψία – Αταλάντα 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά από ματσάρα!

Λειψία και Αταλάντα χάρισαν γκολ, φάσεις και θέαμα, ενώ άφησαν ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς, καθώς ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Σε μια εκπληκτική αναμέτρηση με δύο γκολ, τρία δοκάρια, αμέτρητες ευκαιρίες και… μπόλικο θέαμα γενικότερα, Λειψία και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στο Μπέργκαμο την άλλη εβδομάδα στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «8» του Europa League.

Στα του ματς, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 17′ άνοιξαν το σκορ, με ένα εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι από τον Μουριέλ.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα δοκάρι. Αρχικά οι «ταύροι» με τον Αντρέ Σίλβα στο 24′ και μετέπειτα οι Μπεργκαμάσκι με τον Πάσαλιτς στο 45′.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′, ο Ντεμιράλ έκανε πέναλτι στον Ενκουνκού, όμως ο Μουσό απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Αντρέ Σίλβα και κράτησε το μηδέν.

Αλλά για λίγο. Αφού μετά από μόλις 1 λεπτό, η Λειψία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ζαπακόστα να βάζει αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Ανχελίνο.

Από εκεί και πέρα, η ιταλική ομάδα «άγγιξε» δις το γκολ, με τον Σκλαβίνι στο 64′ και τον Κούπμαϊνερς στο 65′, ενώ η ομάδα του Ντομένικο είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Σόμποζλαϊ στο 82′, αλλά και μια τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Έτσι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Γκβάρντιολ (73’ Χάλστενμπεργκ), Ορμπάν, Κλόστερμαν, Ανχελίνιο, Χένρικς (87’ Μουκιελέ), Καμπλ, Λάιμερ, Όλμο (73’ Σομποσλάι), Ενκουνκού (87’ Νοβόα), Αντρέ Σίλβα (62’ Φόρζμπεργκ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Ντε Ρόουν, Χάτεμπουρ, Τζαπακόστα, Φρόιλερ (67’ Μίραντσουκ), Κοουπμάινερς, Πάσαλιτς (61’ Μπογκά), Πεσίνα (61’ Σκαλβίνι), Μουριέλ (61’ Σαπάτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ