Μόγιες: «Τα ματς με την Άιντραχτ είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου»

Μόγιες: «Τα ματς με την Άιντραχτ είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε για τα παιχνίδια της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναφέροντας πως είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα του.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, χαρακτήρισε τους ημιτελικούς του Europa League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ως τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του.

«Έχω κοουτσάρει πολλά ματς, αλλά αυτά είναι τα πιο σημαντικά απ΄ όλα», είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός και να θέλεις οι παίκτες να παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι υπέροχα ματς, από τα πιο σημαντικά στην Ευρώπη. Αν μου είχατε πει τον Μάιο ότι θα ήμασταν στους ημιτελικούς, θα πίστευα ότι αστειεύεστε».

Είπε ακόμη: «Ως προπονητής, ελπίζεις πάντα να φτάσεις σε τελικούς και να κερδίσεις τίτλους. Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί που κάνουν πολλή προσπάθεια και ώρες δουλειάς και δεν το καταφέρνουν ποτέ. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η Γουέστ Χαμ έφτασε έως εδώ και είναι απίστευτο», πρόσθεσε ο Μόγιες και κατέληξε:

«Η Άιντραχτ μοιάζει πολύ με εμάς. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα, με ένταση στο παιχνίδι της. Θα έχουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στη Γερμανία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας και να εκμεταλλευτούμε το Λονδίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ