Μόγιες: Aπολογήθηκε που κλώτσησε την μπάλα πάνω στο ball boy

Μόγιες: Aπολογήθηκε που κλώτσησε την μπάλα πάνω στο ball boy

Ο Ντέιβιντ Μόγιες στο δεύτερο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Άιντραχτ έχασε την ψυχραιμία του, καθώς ένα ball boy καθυστέρησε να δώσει την μπάλα με αποτέλεσμα να την κλωτσήσει πάνω του.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να επικρατήσει ξανά της Γουέστ Χαμ στην Γερμανία με 1-0 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Europa League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα.

Πιο συγκεκριμένα στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ήδη το προβάδισμα 3-1 συνολικά, ο Ντέιβιντ Μόγες έχασε την ψυχραιμία του. Ο Σκωτσέζος τεχνικός έγινε έξαλλος με το ball boy όταν καθυστέρησε να δώσει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να την κλωτσάει προς το μέρος του.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό με τον Ντέιβιντ Μόγιες και το ball boy, ο διαιτητής της αναμέτρησης πήρε άμεσα την απόφαση να αποβάλει τον Σκωτσέζο τεχνικό για αντιαθλητική συμπεριφορά. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μόγες θέλησε να απολογηθεί για την κίνησή του και να ζητήσει συγνώμη από το νεαρό αγόρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το περιστατικό ο Μόγιες: 

«Δεν τον χτύπησα, νομίζω ότι απλώς πέρασε από πάνω του. Την πέταξε πολύ κοντά, επέλεξε να την αφήσει κοντά, αλλά όπως είπα, ζητώ συγγνώμη για αυτό, αλλά ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που προσπαθούσαμε να κερδίσουμε».

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ