Τραπ: «Φτάσαμε πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε στο Europa League»

Τραπ: «Φτάσαμε πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε στο Europa League»

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ μίλησε, ενόψει του τελικού του Europa League με τη Ρέιντζερς στη Σεβίλη.

«Θα δούμε δύο ομάδες που έχουν παρόμοια στυλ» ανέφερε, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ, ενόψει του τελικού του Europa League με τη Ρέιντζερς στη Σεβίλη.

Δύο φορές πρωταθλητής Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κέβιν Τραπ επέστρεψε στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (σ.σ. αγωνιζόταν στους «αετούς» από το 2012 έως το 2015) το 2018 ως δανεικός και στη συνέχεια -το επόμενο καλοκαίρι- εντάχθηκε στον γερμανικό σύλλογο με κανονική μεταγραφή, υπογράφοντας μακροπρόθεσμο συμβόλαιο.

Πολύγλωσσος, ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης με πάθος για τις μοτοσικλέτες, ο 32χρονος ξέρει καλά την αξία της κατάκτησης του Europa League στη Σεβίλη για την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

«Η Ρέιντζερς έχει αποκλείσει μερικές μεγάλες ομάδες, όπως η Λειψία και η Ντόρτμουντ. Έχουν επίσης κερδίσει αυτά τα παιχνίδια με στυλ, ειδικά το δεύτερο παιχνίδι με τη Λειψία, ήταν πολύ δυνατοί. Θα δούμε δύο ομάδες που έχουν παρόμοιο στυλ, το οποίο επευφημούν οι καταπληκτικοί οπαδοί τους. Μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τελικούς για να παρακολουθήσει κάποιος, επειδή έχουμε δύο παραδοσιακές ομάδες που παίζουν τίμιο ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ δύσκολος και πολύ αγχωτικός. Ξέρουμε όμως ότι, αν φτάσουμε στα όρια απόδοσής μας, τότε μπορεί να είναι δύσκολο και για εκείνους να παίξουν απέναντί μας. Έχουμε τον μεγάλο στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι και να φύγουμε από το γήπεδο με το τρόπαιο στα χέρια μας» είπε ο 32χρονος αρχηγός της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

«Σχετικά με τα χόμπι που έχω, πρέπει να βρω πράγματα για να σκεφτώ που μπορούν να με αποσπάσουν από το καθημερινό άγχος, να ξέρω ότι μπορώ να μάθω για άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε άλλους τομείς της ζωής, όπως το να έχω τη δική μου επιχείρηση. Με βοήθησε πολύ να μάθω πώς λειτουργούν τα πράγματα στον επιχειρηματικό τομέα, πώς ιδρύεις μια εταιρεία, τι περιλαμβάνει.

Το να οδηγείς μοτοσικλέτα είναι επικίνδυνο, αλλά το ίδιο είναι πολλά πράγματα και είσαι μόνος σου. Κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει και, όταν ο άνεμος φυσάει γύρω από τα αυτιά σας, τότε είναι απλά ένα υπέροχο συναίσθημα» πρόσθεσε.

«Μιλάω πέντε γλώσσες άπταιστα -γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά, πορτογαλικά και ισπανικά- και λίγα ιταλικά. Έχοντας παίξει στο εξωτερικό με την Παρί, μπορώ να καταλάβω πολύ τους νέους παίκτες που έρχονται εδώ και στην αρχή δεν μιλούν τη γλώσσα ή δεν γνωρίζουν την κουλτούρα. Είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω και εκεί μπαίνουν οι γλώσσες. Έμαθα πολλά στο Παρίσι. Έπαιξα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκεί, που είναι μεγάλη προσωπικότητα. Με τον Τιάγκο Σίλβα που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, ήταν ο αρχηγός. Επίσης με τον Μαρκίνιος, ο οποίος είναι ο αρχηγός τώρα, πολλούς παίκτες που έχουν πετύχει πολλά. Μπόρεσα να μάθω πολλά από αυτούς και προσπάθησα να το μεταδώσω σε άλλους τώρα στη Φρανκφούρτη» συμπλήρωσε.

«Η πορεία μας στο Europa League μέχρι στιγμής είναι μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύαμε ότι θα ζούσαμε. Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά και μας αξίζει να είμαστε στον τελικό. Φυσικά, τώρα ελπίζουμε και εργαζόμαστε για το τεράστιο όνειρό μας να φέρουμε το τρόπαιο στην έδρα μας και να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας» είπε ο τερματοφύλακας της γερμανικής ομάδας, η οποία στη φάση των ομίλων άφησε πίσω της στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας δύο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-1 εντός και 2-1 εκτός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ