Γκλάσνερ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε»

Γκλάσνερ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ μίλησε για τον τελικό του Europa League απέναντι στη Ρέιντζερς, αναφέροντα πως η Άιντραχτ γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να πάρει το τρόπαιο.

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Όλιβερ Γκλάσνερ επαίνεσε το στυλ παιχνιδιού των Ρέιντζερς, λίγο πριν απ’ τον μεγάλο τελικό του Europa League στο «Σάντσες Πιχθουάν» της Σεβίλλης, συγκρίνοντας τους Σκωτσέζους με τις Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ, τους οποίους απέκλεισε στις νοκ-άουτ φάσεις η γερμανική ομάδα.

«Βλέπω στους Ρέιντζερς ένα μείγμα της Γουέστ Χαμ και της Μπαρτσελόνα. Η ολλανδική επιρροή του προπονητή τους (σ.σ. Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ) στο παιχνίδι τους, έχει συναντήσει τη βρετανική νοοτροπία. Χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να τους νικήσουμε» τόνισε ο Γκλάσνερ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού συμπληρώνοντας πως «…είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει δυνατά και να πηγαίνει σε μονομαχίες ένας εναντίον ενός και δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνά της. Ο Τζέιμς Ταβερνιέ είναι ο πρώτος σκόρερ στο Europa League και είναι ένας… φουλ μπακ. Κάτι που δείχνει πόσο ψηλά παίζουν οι μπακ τους και πόσο προσφέρουν και στην επίθεση».

Ο τεχνικός της Άιντραχτ πρόσθεσε ακόμα πως η ομάδα του είναι πολύ ήρεμη πριν τον τελικό. «Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες και για όσα έχουν δημιουργήσει και πετύχει. Τους αξίζει να είναι στον τελικό. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι υπέροχη, ένας καλός συνδυασμός συγκέντρωσης, στόχευσης και αποτελεσματικότητας κι αυτό είναι τέλειο, πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι όπως αυτό.

Προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα πω στους παίκτες μου, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να κάνω κάποια ιδιαίτερη ομιλία γιατί γνωριζόμαστε τόσο καλά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε».

Με τις ισπανικές αρχές να αναμένουν την άφιξη 50.000 οπαδών της Άιντραχτ, ο Γκλάσνερ επαίνεσε τους φίλους του γερμανικού συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκαν στην ομάδα του, καθώς κέρδισαν εκτός έδρας τις Μπέτις, Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ στο δρόμο προς τον τελικό.

«Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί. Έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας ακολουθήσουν σε όλη την Ευρώπη. Είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ο ενθουσιασμός και το πάθος που φέρνουν είναι απίστευτα. Έχουμε στον τελικό δύο ομάδες με απίστευτους οπαδούς, ίσως τους καλύτερους σε εκτός έδρας αποστολές στην Ευρώπη. Αναμένονται περίπου 150.000 οπαδοί και από τους δύο συλλόγους και αυτό είναι απλά εκπληκτικό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ