Άρσεναλ : «Είμαστε το φαβορί, αλλά θέλει προσοχή στη Ρωσία» είπε ο Ράμσεϊ

Άρσεναλ : «Είμαστε το φαβορί, αλλά θέλει προσοχή στη Ρωσία» είπε ο Ράμσεϊ

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, παρά την εντός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 4-1, σύμφωνα με τον Άαρον Ράμσεϊ.

Η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 που πήρε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Άαρον Ράμσεϊ που σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα.

Ωστόσο, ο Ουαλός χαφ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν με την ίδια σοβαρότητα στη Ρωσία, προκειμένου οι Κανονιέρηδες να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά.

«Ξέραμε πως το παιχνίδι στην έδρα ματς δεν θα ήταν απλό. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Παίξαμε καλά και σκοράραμε τέσσερα τέρματα. Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Είμαστε το μεγάλο φαβορί, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς της Ρωσίας», ενώ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν κατάφερε να πετύχει ούτε και τώρα χατ- τρικ:

«Η αλήθεια είναι ότι έχασα πολλές καλές ευκαιρίες. Θα μπορούσα εύκολα να φτάσω τα τρία γκολ και να πανηγυρίσω ένα χατ- τρικ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε με μεγάλη διαφορά», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ