ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Παρέταξε τους ίδιους αμυντικούς που έπαιξαν κόντρα στην Άρσεναλ και το 2006

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Παρέταξε τους ίδιους αμυντικούς που έπαιξαν κόντρα στην Άρσεναλ και το 2006

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετώπισε την Άρσεναλ την Πέμπτη (5/4) για πρώτη φορά μετά το 2006. Κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων η άμυνα των Ρώσων, που ήταν ίδια και απαράλλαχτη!

Όπως το 2006, έτσι και το 2018! Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετώπισε την Άρσεναλ μετά από 12 χρόνια και σχεδόν τίποτα δεν είχε αλλάξει στην αμυντική γραμμή της!

Τη σεζόν 2006/07 η ρωσική ομάδα έμεινε αήττητη σε δύο παιχνίδι κόντρα στους «κανονιέρηδες» για τους ομίλους του Champions League, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Στη Μόσχα είχε επικρατήσει με 1-0, ενώ στη ρεβάνς του Λονδίνου είχε έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ.

Μετά από τόσα χρόνια η οπισθοφυλακή της ΤΣΣΚΑ δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου. Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο εμπιστεύεται τις «παλιοσειρές» της ομάδας, με τον Ακινφέεφ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους δίδυμους αδερφούς Μπερεζούτσκι μαζί με τον Ιγκανασέβιτς να διατηρούν τις θέσεις τους αντιμετωπίζοντας και πάλι την Άρσεναλ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν αθροίσει κάποιος τα χρόνια και των τριών παικτών φτάνουν στα 108. Ο 38χρονος Ιγκνάσεβιτς και οι 35χρονοι δίδυμοι αδερφοί Μπερεζούτσκι αυτή τη φορά, όμως, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τη συντριβή της ομάδας τους με 4-1, αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο χρόνος είναι ανίκητος!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ