Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί (Vid)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί (Vid)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να καταγράφει τρομερά επιτεύγματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς με το γκολ του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας έγραψε νέο ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη, όμως κατάφερε και γλίτωσε την ήττα λίγο πριν το φινάλε, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός που πέρασε ως αλλαγή στο ματς λίγο νωρίτερα από τον Κάρλος Κορμπεράν, μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά, «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Σλοβάκων με μια πολύ όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γάλλου μεσοεπιθετικού και έφερε το ζευγάρι στα ίσια ενόψει της ρεβάνς σε μια βδομάδα.

Παράλληλα, ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού κατέγραψε ακόμη ένα ιστορικό επίτευγμα με την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στο λιμάνι, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του 21ου αιώνα που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρουάν Σαμάκ με 17 ευρωπαϊκά γκολ και έγινε ο αρχισκόρερ στην ιστορία του Μαρόκο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Για την ιστορία, ο Μαροκινός στράικερ έχει σημειώσει 7 γκολ στο Champions League, εκ των οποίων το ένα με την Μπάγερν Μονάχου στον Πειραιά και 10 στο Europa League, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ στο λιμάνι από την ημέρα που ανακοινώθηκεμ διαλύοντας πολλά ακόμη ρεκόρ.

Δείτε το γκολ του Ελ Αραμπί:

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ