Με Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ η αποστολή του Ολυμπιακού – Εκτός αποστολής και λίστας ο Μαντί Καμαρά (pic)

Με Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ η αποστολή του Ολυμπιακού – Εκτός αποστολής και λίστας ο Μαντί Καμαρά (pic)

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο βρίσκονται οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ Ιν Μπεόμ. Εκτός λίστας και αποστολής ο Μαντί Καμαρά.

Έτοιμοι για Κύπρο οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ Ιν Μπεόμ!

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League.

Κανονικά στην αποστολή και ο Γιώργος Μασούρας παρά τις ενοχλήσεις που έχει. Εκτός λίστας και αποστολής έμεινε ο Μαντί Καμαρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Πέμπτη (18/8, 20.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play offs του Europa League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης (17/8), ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ