Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός

Με περισσότερους από 2.000 οπαδούς του στο πλευρό του ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν τους ομίλους του Europa League. Μετά την πρόκριση-θρίλερ επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν φιλοξενείται στο ΓΣΠ (20:00) από τους πρωταθλητές Κύπρου και θέλει τη νίκη που θα την κάνει το φαβορί ενόψει της ρεβάνς του Πειραιά σε μία εβδομάδα.

Σε αυτή την προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι. Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία η Στεφανίδη: «Αργυρή» στο Μόναχο και πρώτη αθλήτρια με τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια (vids)

Τα προβλήματα για τον Κορμπεράν, ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης στη συνέντευξη Τύπου, δεν λείπουν αφού εκτός αποστολής αλλά και λίστας έχει μείνει ο Μαντί Καμαρά. Εκτός είναι επίσης και οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αντίθετα κανονικά στην Κύπρο ταξίδεψε ο Γιώργος Μασούρας παρά τις ενοχλήσεις που είχε, όπως και οι Χουάνγκ και Ντε Λα Φουέντε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Όσο για τον Απόλλωνα, ο Νταβίντ Καταλά θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο και έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα. Ο Ντιγκινί είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει βασικός καθώς έχασε προπονήσεις, ο Νταμπό είναι εκτός και ο Χέντι πήρε τη θέση του στη λίστα, με τον Νιγηριανό επιθετικό να «παίζει» δυνατά για την ενδεκάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανέρο και Ινίγκο Πριέτο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ