Χουάνγκ: «Μπορώ να πετύχω πολλά περισσότερα, δεν τραυματίστηκα, ένιωσα ένα σφίξιμο»

Χουάνγκ: «Μπορώ να πετύχω πολλά περισσότερα, δεν τραυματίστηκα, ένιωσα ένα σφίξιμο»

Σίγουρος πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα ακόμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ.

Ικανοποιημένος και χαρούμενος με το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ο οποίος ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ανέφερε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά, τόνισε πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα ακόμα με τους Πειραιώτες, καθώς τοποθετήθηκε και για την αναγκαστική του αλλαγή, αναφέροντας πως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1: «Μαγεία» από Χουάνγκ, φαβορί ο Θρύλος

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα σκοράροντας. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Για το εάν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα:

«Δεν έχω προσαρμοστεί 100% στην ομάδα, αλλά και στις τακτικές του νέου προπονητής. Σίγουρα έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά μπορώ να πετύχω περισσότερα και νιώθω σίγουρος πως παιχνίδι με το παιχνίδι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα με συμπαθήσει».

Για τον τραυματισμό του:

«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ένιωσα ένα σφίξιμο και επειδή δεν ήμουν στο 100% της φυσικής μου κατάστασης θεώρησα καλύτερο να περάσω στον πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ