Ολυμπιακός: Το καθαρό φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1 (vid)

Ολυμπιακός: Το καθαρό φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1 (vid)

Στη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της Ναντ, υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ του Παλουά πάνω στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σε ένα τραγικό λάθος, που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ (2-1), υπέπεσε ο Αυστριακός διαιτητής, Χάραλντ Λέχνερ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο «Σταντ ντε λα Μποζουάρ», με τον ρέφερι του αγώνα να μην δίνει το πεντακάθαρο φάουλ του Παλουά πάνω στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, στη φάση που ξεκινάει το δεύτερο γκολ της γαλλικής ομάδας.

Όπως φαίνεται πεντακάθαρα από το ριπλέι, ο ποδοσφαιριστής της Ναντ έχει ρίξει αγκωνιά στον επιθετικό του Ολυμπιακού και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα έπρεπε να σταματήσει τη φάση και να δώσει φάουλ υπέρ των Πειραιωτών. Εάν το είχε κάνει, δεν θα είχε μπει ποτέ το γκολ της Ναντ, αφού θα είχε διακοπεί η φάση και οι Ερυθρόλευκοι θα είχαν φάουλ έξω από την περιοχή της γαλλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Έπεσε στη 18η θέση η Ελλάδα

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι όπως φαίνεται από το βίντεο, το χτύπημα έγινε μπροστά στα μάτια του Χάραλντ Λέχνερ, με τον Αυστριακό διαιτητή, όμως, να σφυρίζει… αδιάφορα και να αφήνει να συνεχιστεί το ματς, με την Ναντ δευτερόλεπτα αργότερα να κάνει το 2-1 με τον Γκεσάντ.

Μεγάλη ευθύνη για την κατοχύρωση του γκολ έχει φυσικά και ο VARίστας, Κρίστιαν Τσορτσίτσα, ο οποίος μετά το γκολ δεν ειδοποίησε τον Χάραλντ Λέχνερ ότι υπάρχει καθαρό φάουλ του Παλουά πάνω στον Αμπουμπακάρ και ως εκ τούτου θα έπρεπε να ακυρωθεί το τέρμα που πέτυχε η Ναντ.

Μια φάση για την οποία μίλησε και ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός, που όπως ήταν απόλυτα λογικό στάθηκε στο χτύπημα – φάουλ του Παλουά στον Μαυριτανό επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ