Το 90+ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Το 90+ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στη Ναντ, βρέθηκε με έναν βαθμό στα χέρια αλλά για 4ο ματς στην Ευρώπη φέτος δέχθηκε γκολ στα χασομέρια. Και αυτό είναι θέμα...

Σαν να θέλησε στα τελευταία λεπτά ο Αυστριακός διαιτητής να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Σαν να είχε την εντύπωση πως η Ναντ που ήταν καλύτερη δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Το καθαρό φάουλ στον Καμαρά θα άλλαζε όλη την ιστορία της βραδιάς. Η ουσία βεβαίως θα έμενε ίδια. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Η Ναντ δικαιούταν βάσει εικόνας τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν νικά πάντα ο καλύτερος, πολλές φόρες αρκεί η εμπειρία και η τύχη. Αυτά που είχε ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που του ήρθε ο βαθμός και τελικά τον έχασε ξανά στα χασομέρια.

Στο Ισραήλ έκανε το 1-1 η Μακάμπι, στη Μπρατισλάβα το 1-1 η Σλόβαν και έστειλε το ματς στην παράταση, όπως και ο Απόλλωνας στο Καραϊσκάκη. Δυο χαμένοι βαθμοί τώρα στη Γαλλία στις καθυστερήσεις, κάνουν το 90+ το πιο μεγάλο πρόβλημα της ομάδας. Ο βαθμός που χάθηκε μπορεί να καλυφθεί αν στην πορεία η ομάδα βρει τα πατήματα της μια και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με τόσες αλλαγές θέλει χρόνο και υπομονή, και να παίρνει τα ματς με την ποιότητα των παικτών της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το καθαρό φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1 (vid)

Η έλλειψη συγκέντρωσης όμως είναι θέμα, γιατί πλέον τέσσερις φορές σε 40 μέρες δεν το λες σύμπτωση. Μια ομάδα με τόσο έμπειρα παιδιά στα μετόπισθεν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείχνει βελτίωση, πρέπει να αποκτήσει ξανά μια αγωνιστική ταυτότητα και κυρίως πρέπει να μην υπερτιμά αντιπάλους.

Η τριάδα που αποφάσισε ο Κορμπεράν δεν του βγήκε ακόμη και αν έμενε το 1-1. Ο Ολυμπιακός δεν είχε μπάλα στα πόδια του και παρασύρθηκε στον ρυθμό των Γάλλων που έχουν ενθουσιασμό και τρεξίματα. Μια καλή αλλά άπειρη ομάδα που μόλις ήρθε η ισοφάριση με το αυτογκόλ έχασε τα πατήματα της. Εκεί όμως δεν υπήρξε ο Ολυμπιακός που έπρεπε για να το εκμεταλλευτεί.
Κάθε ήττα πονάει, η ουσία όμως για την μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο μας στην Ευρώπη είναι να μπορέσει να βρει αντίδραση και χημεία για να αποδώσει όσο πια σύντομα γίνεται αυτά που μπορεί και πρέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ