Μπιέλ: «Είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου, θα το αποδείξουμε κόντρα στη Φράιμπουργκ»

Μπιέλ: «Είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου, θα το αποδείξουμε κόντρα στη Φράιμπουργκ»

Ο Πεπ Μπιέλ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, για τη σημασία του αυριανού ματς, αλλά και για το γεγονός ότι έχει συμπαίκτες όπως ο Μαρσέλο στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη (15/9, 19:45) για τη 2η αγωνιστική του Europa League και ο Πεπ Μπιέλ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το ματς με τη Φράιμπουργκ, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πανέτοιμος και πολύ καλά προετοιμασμένος.

Ακόμα, ο Μπιέλ μίλησε για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά και για το ότι μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με σπουδαίους παίκτες, όπως ο Μαρσέλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιέλ:

Πόσο έτοιμος νιώθει για ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι: «Εχουν περάσει δύο εβδομάδες από την άφιξή μου, νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος».

Για την Φράιμπουργκ και πώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Δεν έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά όσο εκείνοι, όμως, έχουμε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και αυτό θα το αποδείξουμε αύριο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων και εάν είναι ζητούμενο η διάρκεια: «Είναι αλήθεια ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Να έχουμε περισσότερα λεπτά καλή απόδοση και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Πόσο θεωρεί ότι μπορεί να βελτιωθεί το δικό του παιχνίδι και για το πώς νιώθει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του που έχει έρθει στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο: «Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και δουλεύω καθημερινά για να το πετύχω. Όταν υποδέχεσαι στα αποδυτήρια παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι κάτι υπέροχο. Είναι σημαντικό για εμάς. Ολοι καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικό, αλλά αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ