Μπόουλερ: «Φυσικά και μπορούμε να το γυρίσουμε»

Μπόουλερ: «Φυσικά και μπορούμε να το γυρίσουμε»

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στα νοκ άουτ του Europa League, εξέφρασε ο Τζος Μπόουλερ μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 κόντρα στην Φράιμπουργκ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν έτσι χωρίς βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές στον έβδομο όμιλο του Europa League.

Ο Τζος Μπόουλερ μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι οι Πειραιώτες μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Πρέπει να βρούμε λύσεις…»

«Φυσικά και έχουμε πιθανότητες. Φυσικά μπορούμε να το γυρίσουμε. Υπάρχουν πολλοί πόντοι για να διεκδικήσουμε. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι», υποστήριξε ο Άγγλος μέσος.

Σχολιάζοντας τον αγώνα, προσέθεσε: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά και δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο και δεν τα καταφέραμε. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε για το πώς θα αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν το πετύχαμε. Μπορούμε να έρθουμε αύριο, να δούμε το video και να δούμε τι ήταν λάθος και τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ