Φουλ για τελικό ο Μήτρογλου

Φουλ για τελικό ο Μήτρογλου

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ θα κοντραριστεί με την Σάλτσμπουργκ στα ημιτελικά του Γιουρόπα και ο Μήτρογλου θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ δίνει το δικαίωμα στην Ολυμπίκ Μαρσέιγ να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος μάλιστα θα διεξαχθεί στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην Λιόν. Η ομάδα της Μασσαλίας θα κοντραριστεί με την Σάλτσμπουργκ ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μαρσέιγ είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό ενώ σε ότι έχει να κάνει με την μάχη των Εγγλέζων με τους Ισπανούς όλα είναι ανοιχτά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξει στον τελικό του Γιουρόπα και ήδη ο διεθνής Έλληνας φορ και η «παρέα» του θα κάνουν σχέδια για τον αγώνα στην έδρα της Λιόν. Η Σάλτσμπουργκ έχει βέβαια αποδείξει με την πορεία της στην φετινή διοργάνωση ότι κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη αντίπαλος είναι κι αυτό σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Μαρσέιγ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, να παίξει εντός έδρας έναν ευρωπαϊκό τελικό και είναι βέβαιο πως οι Γάλλοι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να υλοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο. Αν τελικά η Μαρσέιγ καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, τότε θα παίξει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν είχε αντιμετωπίσει την Βαλένθια στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η ισπανική ομάδα είχε επικρατήσει της Μαρσέιγ με 2-0 και είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ