Ολυμπιακός: Τζολάκης η επιστροφή… (vids)

Ολυμπιακός: Τζολάκης η επιστροφή… (vids)

Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη.

Είναι αναμφίβολα μία από τις μεγάλες ελπίδες του Ολυμπιακού. Στα 20 του χρόνια ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει ήδη αρκετές παραστάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ομάδα του Ολυμπιακού, με κορυφαία του στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ το 2020, όπου κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων» και το έκανε με απόλυτη επιτυχία.

Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές ακόμη συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αν και κατά κύριο λόγο, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες άσος, αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών. Με τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ, ο Τζολάκης πήρε την πρώτη του συμμετοχή για φέτος, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαρούνας υποκλίνεται στον Ολυμπιακό

Πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδος στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Έναν χρόνο (και κάτι) μετά την τελευταία του ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Ο Τζολάκης ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στα περσινά προκριματικά του Champions League. Στα δύο νικηφόρα ματς με τη Νέφτσι Μπακού και στον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά από αυτά τα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το χρίσμα του βασικού στον Βατσλίκ ο οποίος προερχόταν από ένα εξαιρετικό Euro.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ