Ο Μαρσέλο έγινε ο 37ος παίκτης στα 15 επίσημα ματς του Ολυμπιακού

Ο Μαρσέλο έγινε ο 37ος παίκτης στα 15 επίσημα ματς του Ολυμπιακού

Ο Μαρσέλο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγινε ο 37ος διαφορετικός παίκτης στα φετινά ματς των πρωταθλητών Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Καραϊσκάκη από την Καραμπάγκ με 3-0 και έμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Europa League.

Στο ματς που ο Μαρσέλο έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, οι πρωταθλητές δεν τα κατάφεραν, με τον Βραζιλιάνο να περνάει στην αναμέτρηση με τους Αζέρους στο 60ο λεπτό και να γνωρίζει καθολική αποθέωση.

Ωστόσο, την ώρα που ο Μαρσέλο πατούσε το πόδι του στο χορτάρι του Καραϊσκάκη για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό, «μεγάλωνε» ακόμη περισσότερο ένα απίστευτο στατιστικό στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε ο 37ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός μετά από 15 επίσημα παιχνίδια μέσα στην σεζόν (6 για το πρωτάθλημα και 9 για την Ευρώπη).

Το ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει και πιθανόν να περάσει και το 40, καθώς δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Ντορόν Λάιντνερ, Παϊτίμ Κασάμι, ενώ είναι στην ομάδα φυσικά και οι Κώστας Φορτούνης και Κένι Λαλά.

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους στη συνέχεια της σεζόν, ενώ όσον αφορά τους 37 παίκτες που έχουν αγωνιστεί έστω και λίγο, οι 9 εξ αυτών αποτελούν ήδη παρελθόν (Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς, Ζικερνάγκελ, Τικίνιο, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Κούτρης, Χασάν, Καρβάλιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ