Η τελευταία ήττα της Καραμπάγκ στην έδρα της – Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν

Η τελευταία ήττα της Καραμπάγκ στην έδρα της – Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν

Ο Καραμπάγκ έχει να ηττηθεί στην έδρα της από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022 σε ένα ματς με τη Μαρσέιγ, όπου είχαν αγωνιστεί δυο νυν ερυθρόλευκοι. Και ο ένας είχε σκοράρει.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:45) στο Αζερμπαϊτζάν την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ψάχνει νίκη για να μείνει ζωντανός στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη πριν από μια βδομάδα ψάχνουν τρίποντο σε μια έδρα, όπου η Καραμπάγκ έχει να ηττηθεί από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022.

Οι Αζέροι τότε αγωνιζόντουσαν με τη Μαρσεϊγ στον πρώτο γύρο των νοκ-άουτ του Europa Conference League και ηττήθηκαν εύκολα με 3-0 στην έδρα τους, ενώ γνώρισαν τελικά τον αποκλεισμό από τους Μασσαλούς με συνολικό σκορ 6-1.

Σε εκείνο το ματς είχαν αγωνιστεί για την γαλλική ομάδα δυο νυν ερυθρόλευκοι. Ο λόγος για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και τον Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει κιόλας. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, κανένας από τους δυο δεν υπολογίζεται, καθώς είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας των Πειραιωτών.

Όσον αφορά την Καραμπάγκ έκτοτε μετράει μόνο νίκες στην έδρα της, με εξαίρεση πέντε ματς, όπου ήρθε ισόπαλη με τα δυο εξ αυτών να είναι στα φετινά προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν και Φερεντσβάρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ