ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Καραμπάγκ έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Πρώτα, γνώρισε απώλεια με 1-2 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων Γιουρόπα Λιγκ, πριν πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα (νίκη 3-0) απέναντι στη Ναντ. Η νίκη επί του Ολυμπιακού (3-0) στο Φάληρο, την κάνει μεγάλο φαβορί για τη δυάδα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Πέτυχε 21  γκολ στους έξι  τελευταίους αγώνες. Άνετη η πρόσφατη επικράτηση, στο εγχώριο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Γκαμπάλα (1-0).

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα γκρουπ με Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ. Στην πρεμιέρα, γνώρισε απώλεια (1-2) στην έδρα της Ναντ, αν και το πάλεψε. Ύστερα ήρθε η εντός έδρας απώλεια από τη Φράιμπουργκ (0-3), πριν χάσει και από την Καραμπάγκ (0-3), επίσης, στο Φάληρο. Μετά τη φυγή του Κορμπεράν και τον ερχομό του Μίτσελ, οι Πειραιώτες μετρούν 2 σερί νίκες απέναντι σε Ατρόμητο (2-0) και ΟΦΗ (2-1), στο πρωτάθλημα, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς για να διεκδικήσουν έστω την 3η θέση και τη συνέχεια στο Κόνφερενς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιες εκπλήξεις Μίτσελ στο Μπακού! (pics)

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:45 της Πέμπτης.

 

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μίτσελ: «Σκληρό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς – Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι»

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Καραμπάγκ στο πρώτο ματς ενώ αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

 

Για το εάν έχει καταλήξει στην 11άδα και το σχήμα που θα δούμε αύριο. Τι ομοιότητες και τι διαφορές περιμένει με το πρώτο παιχνίδι.

 

«Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν αύριο. Εχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχουμε κάποιες αλλαγές στην αποστολή. Ετσι έπρεπε να προσαρμόσουμε ανάλογα την 11άδα. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

Ο αντίπαλος προπονητής είπε πριν από λίγες ώρες ότι το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εάν συμμερίζεται αυτή την άποψη και εάν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο το ματς.

 

«Ναι, το ξέρουμε. Εχουν συμβεί αρκετά πράγματα αυτή τη χρονιά. Το αυριανό ματς θα είναι καθοριστικό για εμάς. Το ξέρουμε και το λέμε και εμείς οι ίδιοι».

 

Για εάν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τρεις νεαρούς που βρίσκονται στην αποστολή και πότε περιμένουμε να δούμε τον Πασχαλάκη.

 

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

«Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά από την ακαδημία. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα όποτε τους ζητηθεί. Να ποντάρω στους νέους είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω. Τώρα, καθώς έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ μας, είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας, όμως, θα βρούμε τη λύση. Οσον αφορά στον Πασχαλάκη, θα παίξει αύριο».

 

Ποια ήταν τα συναισθήματα μετά την ήττα από την Καραμπάγκ: «Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε τόσο άσχημα για να χάσουμε με 3-0. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα μετά το γκολ. Αυτή είναι μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύουμε».

 

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ