Η δοκιμή του Μίτσελ με 4άδα, η θέση-έκπληξη του Βρουσάι, ο διπλός ρόλος του Εμβιλά και ο… Ουί-Τζο

Η δοκιμή του Μίτσελ με 4άδα, η θέση-έκπληξη του Βρουσάι, ο διπλός ρόλος του Εμβιλά και ο… Ουί-Τζο

Ο Ολυμπιακός θέλει αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ, για να μείνει ζωντανός και ο Μίτσελ έκανε δοκιμή με εκπλήξεις, με μεγαλύτερη, τη θέση του... Βρουσάι!

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα στη Γερμανία, θα πρέπει να υπερβεί τον… φετινό κακό εαυτό του. Θα πρέπει να καλύψει τις (για ακόμη μία φορά) πολύ σοβαρές απουσίες του. Θα πρέπει να βρει τρόπο να ανταπεξέλθει στο τρομακτικό πρέσινγκ της Φράιμπουργκ. Αλλά και να μπλοκάρει τον ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, που βασίζεται κυρίως στους στόπερ και στον (εξαιρετικό με τα πόδια) τερματοφύλακά της. Κυρίως, όμως, θα πρέπει να εκπλήξει τους Γερμανούς. Και με την απόδοσή του. Ίσως και με τα… πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει.

Ο Μίτσελ δεν είναι προπονητής που ανοίγει τα χαρτιά του εύκολα. Και εάν κρίνουμε από όσα επέλεξε στα προηγούμενα παιχνίδια, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός… κάτι ετοιμάζει στη Φράιμπουργκ. Ενώ εξίσου σαφές είναι ότι αυτή τη φορά ο Ισπανός τεχνικός δεν δείχνει διάθεση να… κρατήσει δυνάμεις. Να προφυλάξει ποδοσφαιριστές. Αλλά όλα δείχνουν ότι θα βάλει στο γήπεδο όλα τα «βαριά» χαρτιά του. Και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη χρησιμοποίηση των Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ. Ενώ σκέφτεται και τον Μάριο Βρουσάι, σε ρόλο… έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ο Κορμπεράν – Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην τελευταία προπόνηση πριν ο Ολυμπιακός αναχωρήσει για τη Γερμανία, ο Μίτσελ έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του. Δεν είναι βέβαιο εάν ήταν οι οριστικές αποφάσεις του, αλλά είναι σαφές ότι δείχνουν ένα μοτίβο, αναφορικά με το τι έχει στο μυαλό του. Και όπως φαίνεται, θα επιλέξει 4άδα στην άμυνα, με τον Πασχαλάκη να παραμένει στο αρχικό σχήμα.

Στη δοκιμή, λοιπόν, ο 59χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε τον μπροστά από τον Ελληνα τερματοφύλακα τον Αβιλά σε ρόλο δεξιού μπακ, τους Μπα και Ντόι στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερά έκανε μια ιδιαίτερη δοκιμή. Καθώς χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα εκεί τον Μάριο Βρουσάι! Τον οποίο άλλαξε προς το τέλος του διπλού, με τον… φυσικό κάτοχο της θέσης και πρώτο σε συμμετοχές και χρόνο ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή και σε ρόλο… λίμπερο, μπροστά από τους δύο στόπερ κεντρικούς αμυντικούς ο Μίτσελ τοποθέτησε τον Γιαν Εμβιλά. Μια επιλογή που ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα και την ευχέρεια στον Ισπανό να αλλάξει τον σχηματισμό σε τριάδα, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Ο έτερος μέσος που επέλεξε ήταν ο Κούντε, ενώ σε ρόλο 8-10, χρησιμοποίησε τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Ένα γεγονός ενδιαφέρον, καθώς ο Νοτιοκορεάτης έχει να αγωνιστεί βασικός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού από τις 25 Αυγούστου και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όταν είχε παίξει 78 λεπτά!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 3άδα της επίθεσης, τώρα, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τον Μασούρα αριστερά, τον Μπιελ σε πιο ελεύθερο ρόλο και πιο κοντά στον σέντερ φορ, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ και όχι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο κομμάτι του διπλού αντί του Νοτιοκορεάτη συμπαίκτη του. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο ίδιος, μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον… Τζος Μπόουλερ, ήταν η τριάδα της επίθεσης της αντίπαλης 11άδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση στη Γερμανία, αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε είναι ότι ο Μίτσελ ποτέ δεν δοκιμάζει 11άδα όταν ο Ολυμπιακός προπονείται στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας την προηγούμενη ημέρα των αγώνων. Μένει να φανεί εάν το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Ή εάν θα επιλέξει να κάνει την… έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ