Ένα μεγάλο αποτέλεσμα…

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα…

Ψάχνει ο Ολυμπιακός. Στη Γερμανία; Κόντρα στη Ναντ; Στη Λεωφόρο;

Στην πιο ηλιόλουστη πόλη της Γερμανίας, στο Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός καλείται να μείνει ζωντανός στην προσπάθεια για πρόκριση στο Κόνφερανς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες, μπορεί στα τέσσερα ματς του ομίλου να έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει είναι να μην κερδίσει η Ναντ, για να υπάρχουν ελπίδες την επόμενη εβδομάδα, στη τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: Η ιστορία μιας καταστροφής

Τα «καναρίνια» υποδέχονται την Καραμπάχ και οι Αζέροι θέλουν να αποφύγουν την ήττα για να εξασφαλίσουν την 2η θέση του ομίλου. Ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, θα ήταν το να πανηγυρίσουν νίκη…

Σίγουρα ενδιαφέρει και μάλιστα αρκετά το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες.

Σε μια χρονιά, που ο Ολυμπιακός άλλαξε δύο προπονητές, που το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό, το ζητούμενο για μένα είναι η βελτίωση της ομάδας. Βήμα βήμα, ή αν προτιμάτε παιχνίδι – παιχνίδι.

Κάτι που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Καλή εμφάνιση και νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο. Πάθος και ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εύκολη νίκη στο Αγρίνιο με κατοχή μπάλας που στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 80%. Εκτός έδρας ισοπαλία, χωρίς να κινδυνέψει, στο Αζερμπαΐτζάν με την Καραμπάχ. Η μόνη στραβοτιμονιά, ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τους Αζέρους, όπου ήρθε η ήττα με το βαρύ 3-0.

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται και την Πέμπτη το βράδυ, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, η οποία πραγματοποιεί και εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά. Έστω και αν ο Μίτσελ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και οι επιλογές που έχει για το κέντρο της άμυνας είναι περιορισμένες. Περιορισμένες, βέβαια, ήταν οι επιλογές και στο Μπακού. Και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν χωρίς προβλήματα το 0-0.

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ομάδα έχει και ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν είναι συνηθισμένος ο Ολυμπιακός να μένει 10 βαθμούς πίσω από την 1η θέση και να μην έχει νίκη σε όμιλο. Η ψυχολογία φτιάχνει με έναν τρόπο. Με ένα μεγάλο αποτέλεσμα και με σερί νικών. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί στη Γερμανία. Μπορεί σε ματς τελικό με τη Ναντ. Μπορεί στη Λεωφόρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ