Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Μίτσελ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ (22:00).

Ετοιμος να παλέψει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του είναι ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00).

Ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Μίτσελ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Αβιλα, Μπα, Ντόι και Βρουσάι στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα, Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή μπλούζα του Παπανικολάου για Σπανούλη και Πρίντεζη (vid)

Ο Μίτσελ δίνει για μια ακόμα φορά φανέλα βασικού στον 19χρονο Ντόι, με τον νεαρό να έχει ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Ουσεϊνού Μπα, ενώ ο Ισπανός χρησιμοποιεί τον Βρουσάι στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr.

Ο Ιβηρας τεχνικός στην επίθεση ποντάρει στην ταχύτητα των Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργου Μασούρα, αλλά και στην ποιότητα των Ελ Αραμπί και Πεπ Μπιέλ, με τον Ισπανό μάλιστα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Αβιλα, Μπα, Ντόι, Βρουσάι, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μασούρας, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπόουλερ, Βαλμπουενά, Ρεάμπτσιουκ, Καλογερόπουλος και Σαπουντζής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα σενάρια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αποψινής αναμέτρησης: Τι ψάχνει στη Γερμανία, τι θέλει στο Ναντ – Καραμπάγκ, τι συμβαίνει στην ισοβαθμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ