Η πρώτη αίσθηση για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες- Έντονη η ανησυχία

Η πρώτη αίσθηση για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες- Έντονη η ανησυχία

Στην Αθήνα θα φανεί τι έχει συμβεί με τον Γκάρι Ροντρίγκες αλλά…

Όλα στραβά και ανάποδα απόψε για τον Ολυμπιακό. Και δεν είναι μόνο ότι πήγε στράφι η μεγάλη προσπάθεια στο Europa Park καθώς η ομάδα τελικά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «24» του Conference League.

Είναι ότι επιστρέφει στη βάση της με μεγάλη ανησυχία για έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα για αυτόν τον τελευταίο ανήφορο ως τη διακοπή για το Μουντιάλ. Τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες. Αντικαταστάθηκε (από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ) στο 39΄ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι. Και από την πρώτη στιγμή στον πάγκο οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι δυστυχώς μπορεί αυτός ο νέος τραυματισμός του να εξελιχθεί σε μπελά.

Διαβάστε επίσης: Και όμως αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός – Τον χτύπησε και η «κατάρα» του Μπουζουάρ (vids)

Αυτή η αίσθηση επικρατούσε και μέχρι πριν από λίγο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Η ανησυχία ότι ο Ροντρίγκες μπορεί να έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Θα γίνουν στην Αθήνα πλέον οι απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις που θα δείξουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Εννοείται όμως ότι αν ο Γκάρι έχει πέσει ξανά θύμα θλάσης τότε χάνει τα πέντε διαδοχικά ματς που έρχονται ως τις 13/11. Με Λαμία (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) για το πρωτάθλημα και βέβαια το ματς με τη Ναντ την επόμενη Πέμπτη στο Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Europa League.

Για την ιστορία; Η αποψινή ήταν η 12η φετινή συμμετοχή του winger από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ενός ποδοσφαιριστή που όταν είναι καλά είναι αυτομάτως και «κάνω τη διαφορά». Από αυτά τα 12 ματς όμως μόνο στα 2 κατάφερε να αγωνιστεί παραπάνω από χρόνο που αφορά σε ημίχρονο+. Συγκεκριμένα έπαιξε 71΄ λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και 60΄κόντρα στη Καραμπάγκ. Θυμίζουμε ότι αυτόν τον καιρό τραυματίες στον Ολυμπιακό είναι ακόμη ο Σίμε Βρσάλικο, ο Μαρσέλο, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Παπ Αμπού Σισέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ