Δεν φτάνει μόνο η γκίνια – Έπεσαν και… πιστολιές για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός  (vids)

Δεν φτάνει μόνο η γκίνια – Έπεσαν και… πιστολιές για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός (vids)

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι. Και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε τι έγινε φέτος σε αυτόν τον όμιλο.

Οι πιο περπατημένοι υποψιάστηκαν τι θα συμβεί από τη πρώτη και όλας νύχτα του group.

Από τον τρόπο που εκείνος ο γίγαντας ο Λέχνερ από την Αυστρία έκανε τα στραβά μάτια στο μαρς επιθετικό φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης της Ναντ κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1).

Γκολ του Γκουεσάν στο 90΄+3′, που έμελλε να αποδειχθεί το πιο σημαντικό σε ολόκληρη τη διαδρομή για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Διαβάστε επίσης: «Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο, μας αποπροσανατόλισε…» (vid)

Και τι λέει ο νόμος του Μέρφι; Πως όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά, όλα θα πάνε στραβά. Τι και αν κατάφερε ο Ολυμπιακός να φύγει δίχως ήττα από τις δύο άλλες έδρες του ομίλου; Απόψε είναι 4ος και αποκλεισμένος μια στροφή πριν από το φινάλε.

Αποτέλεσμα των μεγάλων προβλημάτων που είχε ακόμη στην εποχή που ο Κορμπεράν κάθονταν στον πάγκο του (Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3), αλλά και στη μετάβαση του Μίτσελ (Ολυμπιακός-Καραμπάγκ 0-3). Αποτέλεσμα της αδιανόητης γκίνιας του (απόψε έφτασε τα τέσσερα φετινά ματς στην Ευρώπη που ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις). Αλλά και έχοντας σταθερά να αντιμετωπίσει και όλα τα… μυστήρια της διαιτησίας.

Τα όσα είπαν απόψε ο Ελ Αραμπί και ο Βρουσάι με τη λήξη του ματς είναι ενδεικτικά για ότι έγινε στο Europa Park. «Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα», ανέφερε ο Βρουσάι για τον Κρίστο Τόβερ από την Εσθονία. «Είμαστε απογοητευμένοι και από τη διαιτησία καθώς μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες φάσεις» πρόσθεσε ο Ελ Αραμπί. Και το μόνο βέβαιο είναι πως όλους μπορείς να τους ξεγελάσεις στο ποδόσφαιρο.

Όχι όμως τους ποδοσφαιριστές για τους διαιτητές!

Φταίνε οι διαιτητές που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός; Όχι. Έβαλαν όμως και αυτοί τελικά το χεράκι τους. Επιβεβαιωμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ