Νίκη με ανατροπή για τη Ρόμα (3-1) – Άνετα η Άρσεναλ (1-0)

Νίκη με ανατροπή για τη Ρόμα (3-1) – Άνετα η Άρσεναλ (1-0)

Η Ρόμα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Λουντογκόρετς πήρε τη νίκη με σκορ 3-1, ενώ η Άρσεναλ έφτασε μια... επαγγελματική νίκη (1-0) κόντρα στη Ζυρίχη.

Η 6η αγωνιστική και μαζί οι όμιλοι του Europa League ολοκληρώθηκαν, με τη Ρόμα να φτάνει στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Λουντογκόρετς, παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Ρικ στο 42′ έδωσε προβάδισμα στους Βούλγαρους, όμως στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Ο Πελεγκρίνι στο 56′ και στο 65′ με δύο τέρματα έφερε την ανατροπή, για να έρθει ο Ζανιόλο να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Άρσεναλ έφτασε σε μια… επαγγελματική νίκη κόντρα στη Ζυρίχη, επικρατώντας με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Κίεραν Τίρνεϊ στο 17ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τερμάτισε στην κορυφή, με τους Ελβετούς να μένουν στην τελευταία θέση.

Ακόμη, η ΑΕΚ Λάρνακας έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στη Ρεν. Ο Αμπλίν έκανε το 1-0 στο 17′, για να έρθει ο Ράφα Λόπες στο 76ο λεπτό και να κάνει το τελικό 1-1. Έτσι οι Γάλλοι θα συνεχίσουν στο Europa League, ενώ οι Κύπριοι θα συνεχίσουν στο Europa Conference League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Ζυρίχη 1-0
Ρόμα-Λουντογκόρετς 3-1
Μπέτις-Ελσίνκι 3-0
Μπόντο/Γκλιμτ-PSV 1-2
Μπράγκα-Μάλμε 2-1
Ντιναμό Κιέβου-Φενέρμπαχτσε 0-2
Ρεν-ΑΕΚ Λάρνακας 1-1
Ρόγιαλ Ουνιόν-Ουνιόν Βερολίνου 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ