Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πανηγυρισμός αλά… Ρονάλντο από τον Γκαρνάτσο αφού ζήτησε την άδεια από τον Πορτογάλο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πανηγυρισμός αλά… Ρονάλντο από τον Γκαρνάτσο αφού ζήτησε την άδεια από τον Πορτογάλο

Το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο νεαρός Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοδιεδάδ στο Europa League και πανηγύρισε αλά... Ρονάλντο αφού πρωτά ζητήσε το ΟΚ από τον 37χρόνο σούπερ σταρ.

Με νίκη έκλεισε την φάση των ομίλων του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς επικράτησε 0-1 της Ρεάλ Σοδιεδάδ στην Ισπανία.

Το γκολ της αγγλικής ομάδας σημείωσε ο 18χρόνος Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, τέρμα,  το οποίο ήταν μάλιστα και το πρώτο του με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα από επτά συμμετοχές. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο νεαρός επιθετικός δεν θα ξεχάσει σε όλη του την ζωή. Όχι μόνο για το γκολ αλλά και… τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Σέρχιο Ράμος για απόσυρση Πικέ: «Να απολαύσεις τη ζωή σου»

Ο Γκαρνάτσο είχε ως όνειρο από μικρός να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Τι καλύτερο λοιπόν γι’αυτό να σκοράρει το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο αντρικής ομάδας  και να πανηγυρίζει μαζί με το είδωλο του;

Μετά το γκολ που σημείωσε λοιπόν ο νεαρός «κόκκινος διάβολος» στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς χρησιμοποίησε για να πανηγυρίσει τον πανηγυρισμό που είχε κάνει ο  Κριστιάνο  στο παιχνίδι με την Έβερτον αφού σημείωσε το 700ο γκολ στην καριέρα του. Έκατσε δηλαδή ακίνητος, έκλεισε τα μάτια του και έβαλε τα χέρια στο στήθος.

Μάλιστα ο Γκαρνάτσο προτού πανηγυρίσει μ΄ αυτόν τον τρόπο ζήτησε την άδεια από τον CR7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ