Άρσεναλ : «Δεν αποφάσισα εγώ την αποχώρησή μου» είπε ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : «Δεν αποφάσισα εγώ την αποχώρησή μου» είπε ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως η απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Άρσεναλ δεν (μόνο) δική του, αλλά και της διοίκησης του συλλόγου.

Μετά από 22 χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε γνωστό με επίσημη επιστολή του την περασμένη εβδομάδα πως θα αποτελέσει παρελθόν από τις τάξεις της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν.

Ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου που έγινε πριν το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε «σπόντες» προς τη διοίκηση του συλλόγου πως η απόφασή του να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους στην ουσία δεν ήταν δική του, αλλά του την επέβαλαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Κάτι που είχαν γράψει από την πρώτη στιγμή οι «Times», ενώ παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ:

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα έχω μια μικρή ξεκούραση; Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την Άρσεναλ», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα σχετικά την επερχόμενη αποχώρησή του από τον πάγκο των Λονδρέζων, ρίχνοντας «καρφιά» προς τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας:

«Δεν ήταν στην πραγματικότητα μια δική μου απόφαση», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ