Σιμεόνε : «Η Ατλέτικο είναι εκπαιδευμένη να υποφέρει»

Σιμεόνε : «Η Ατλέτικο είναι εκπαιδευμένη να υποφέρει»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς με την Άρσεναλ είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει μάθει να υποφέρει.

Η αποβολή του Ντιέγκο Σιμεόνε μόλις στο 12ο λεπτό της ημιτελικής αναμέτρησης του Europa League χθες στο Λονδίνο, θα στερήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης την παρουσία του στον πάγκο, στον επαναληπτικό της Μαδρίτης.

Αλλά φαίνεται ότι η τιμωρία δεν θα αφορά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Αργετινός προπονητής εξύβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κλεμέν Τουρπέν, με συνέπεια να κινδυνεύει με τιμωρία από την UEFA με δύο ή τρεις αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει, πως εάν επαληθευτεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης προκριθεί στον τελικό, εκείνος δεν θα καθίσει στον πάγκο της για το ματς στην Λυών.

«Είναι δύσκολο να σχολιάσεις. Είδατε τις εικόνες. Ο διαιτητής αποφάσισε την αποβολή μου από την πρώτη διαμαρτυρία μου. Αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγω από το γήπεδο. Εγώ σέβομαι πολύ τους άλλους. Ο διαιτητής κατάλαβε ότι κατάλαβε. Εμείς επιβιώσαμε», είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Αυτοί οι παίκτες είναι άγριοι, είναι ήρωες, είναι τεράστιοι. Οι φίλαθλοι της Ατλέτικο το γνωρίζουν. Το στάδιο πρέπει να εκραγεί για να συνοδεύσει το πάθος αυτών των παιδιών, μπορούμε να παίξουμε άσχημα ή καλά, αλλά είναι απίστευτο. Σκέφτομαι ήδη την επόμενη Πέμπτη. Αυτή η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να υποφέρει, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αμυνθούμε; Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι είναι η άμυνα. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο κοντά από ποτέ», πρόσθεσε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ