Βενγκέρ : «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είδαμε»

Βενγκέρ : «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είδαμε»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα (1-1) στην πρώτη ημιτελική συνάντηση του Europa League της Αρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Λονδίνο, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Κάναμε τον αγώνα που θέλαμε, το αποτέλεσμα δεν σέβεται αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Παίζαμε εναντίον μιας ομάδας που αμύνεται καλά και δεν δίνει χώρο για να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Η μόνη ενέργεια που έκαναν αυτοί μετατράπηκε  σε γκολ. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε εμάς και τον επαναληπτικό αγώνα. Έχουμε ξαναζήσει παρόμοια ιστορία. Να δημιουργούμε πολλά και στη συνέχεια να μην μπορούμε να κερδίσουμε. Σήμερα είμαστε επικίνδυνοι είκοσι δύο φορές. Ξέραμε ότι ο Ομπλακ είναι ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη και το απέδειξε», είπε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Είχαμε το 1-0 που ήταν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Ξέραμε επίσης  ότι δεν θα πρέπει να κάνουμε λάθη, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καθοριστικά. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη Μαδρίτη. Μπορούμε να πάμε εκεί, να σκοράρουμε και να προκριθούμε στον τελικό. Ο στόχος είναι σαφής. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την απογοήτευση», πρόσθεσε ο Αλσατός προπονητής της Αρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ