Σοκ με δύο αυτογκόλ για τη Γιουνάιτεντ (2-2), προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους (1-0), όλα ανοιχτά για Λεβερκούζεν και Ουνιόν (1-1)

Σοκ με δύο αυτογκόλ για τη Γιουνάιτεντ (2-2), προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους (1-0), όλα ανοιχτά για Λεβερκούζεν και Ουνιόν (1-1)

Με δύο αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά η Σεβίλλη πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ η Γιουβέντους νίκησε δύσκολα με 1-0 την Σπόρτινγκ. Στο 1-1 έμειναν Λεβερκούζεν και Ουνιόν.

Τη νίκη που θα την έφερνε μία ανάσα από την πρόκριση είχε στα χέρια της μέχρι το 85′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δέχθηκε δύο αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά και η Σεβίλλη απέδρασε με 2-2 από το «Old Trafford», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν ονειρικό αφού ο στο 20λεπτο είχαν ήδη προβάδισμα με 2-0. Από ασίστ του Μπρούνο στο 14′ ο Ζάμπιτσερ έκανε το 1-0 μέσα από την περιοχή και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βγήκε σαν φορ από ασίστ του Μαρσιάλ και πλάσαρε για το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα σενάρια για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Κάπου εκεί η Γιουνάιτεντ προφανώς πίστεψε πως το ματς είχε τελειώσει, αλλά έκανε λάθος. Από αδράνεια του Μαλάσια στο 85′ ο Νάβας έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στον Ολλανδό αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Τεν Χάαγκ έμεινε με δέκα αφού ο Μαρτίνες τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει (είχαν κλείσει οι αλλαγές) και μέχρι το φινάλε η Σεβίλλη πίεσε για την ισοφάριση την οποία και βρήκε με αυτογκόλ του Μαγκουάιρ σε κεφαλιά του Εν Νεσίρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν (46’Μαγκουάιρ), Λισάνδρο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Ζάμπιτσερ, Άντονι (81’Πελίστρι), Μπρούνο Φερνάντες (62’Έρικσεν), Σάντσο (62’Ελάνγκα), Μαρσιάλ (62’Βέγκχορστ).

Σεβίλλη: Μπόνο, Μοντιέλ (90’Πάπου Γκόμες), Nιανζού (73’Σούσο), Μαρκάο, Ακούνια, Φερνάνδο, Γκουντέλι, Οκάμπος, Ράκιτιτς, Όλιβερ Τόρες (46’Νάβας), Λαμέλα (66’Εν Νεσιρί).

Στο Τορίνο η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Σπόρτινγκ χάρη στο γκολ του Γκάτι στο 73′, μετά από απόκρουση του Κοάτες πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σέζνι αποχώρησε με ενοχλήσεις στο στήθος και υπήρξε μεγάλη ανησυχία, ωστόσο οι γιατροί τον εξέτασαν και διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Γιουβέντους: Σέζνι (44’ Περίν), Μπρέμερ, Γκάτι, Κουαδράδο, Κόστιτς (62’ Φατζιόλι), Ντανίλο, Ραμπιό, Λοκατέλι (86’ Παρέδες), Μίλικ (62’ Βλάχοβιτς), Κιέζα, Ντι Μαρία (86’ Πογκμπά)

Σπόρτινγκ: Αδάν, Στ.Γιούστε (45+4’ Ντιομαντέ), Κόατες, Εσγάιο (77’ Μπεγερίν), Μορίτα, Σάντος (62’ Ρέις), Ινάσιο, Τρινκάο, Έντουαρντς (77’ Εσούγκο), Τσερμίτι (62’ Αρτούρ Γκόμες), Πότε

Με το….καλησπέρα στο β’ μέρος η Σεν Ζιλουάζ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 51’ ο Τεουμά έδωσε στον Μπονιφάτσε, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Χραντέρτσκι για το 0-1. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 83′ με υπέροχο τελείωμα του Βιρτς.

Λεβερκούζεν: Χραντέρτσκι, Ινκαπιέ, Τα, Ταπσόμπα, Μπάκερ, Άντριχ, Παλάσιος(45’ Ντεμιρμπάι), Φριμπόνγκ, Αντλί(68’ Αζμούν), Ντιαμπί(87’ Χλόζεκ), Βιρτς

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάλ: Μoρίς, Νιούκοπ, Καντούς, Μπέρτζες, Φαν Ντερ Χέιντεν, Λαπουσίν, Λαζάρε Αμανί, Λίνεν, Φερτέσεν(74’ Πουέρτας), Μπονιφάτσε(89’ Νίλσον), Τεουμά

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Europa League:

Φέγενορντ (Ολλανδία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)-Σεβίλλη (Ισπανία) 2-2

Γιουβέντους (Ιταλία)-Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία) 1-0

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (Βέλγιο) 1-1

*Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 20 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ