Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Μην κλαις» (vid)

Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Μην κλαις» (vid)

Η Ρόμα πέρασε στους «4» του Europa League και ο Μουρίνιο βρήκε τρόπο να... πικάρει Ολλανδό δημοσιογράφο δείχνοντας του το μπρελόκ με την περσινή κατάκτηση του Europa Conference League.

Μία κόντρα με Ολλανδό δημοσιογράφο που είχε ανοίξει από το περασμένο παιχνίδι της Ρόμα με την Φέγενορντ στην Ολλανδία για τους «8» του Europa League, φρόντισε να αναζωπυρώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση θρίλερ των Ιταλών επί των Ολλανδών χθες.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Eurocup και BCL ενώνονται από τη σεζόν 2024-25»

Συγκεκριμένα στο πρώτο ματς του ζευγαριού η Ρόμα είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 1-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Ολλανδό δημοσιογράφο να λέει στον Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου πως η Ρόμα παρά τις ευκαιρίες της δεν κατάφερε να σκοράρει και που έγκειται το πρόβλημα. Ο «special one» απάντησε τότε: «Εάν χάσω ένα παιχνίδι, δεν θα κλαίω για δέκα μήνες», αναφερόμενος στον περσινό τελικό του Europa Conference League όπου η Ρόμα είχε επικρατήσει με τέρμα του Ζανιόλο της Φέγενορντ πάλι και είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Χθες λοιπόν μετά τη λήξη του αγώνα και τα πανηγύρια των Ρωμαίων, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ένα μπρελόκ με το τρόπαιο του Conference League στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο λέγοντας του:  «Έχω ένα δώρο για εσένα, να το δώσεις στον προπονητή σου. Μην κλαις τώρα άλλους δέκα μήνες γι’ αυτούς. Κερδίζεις το πρωτάθλημα, παίζεις καλά, μην κλαις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ